“My dreams turned into reality after I learnt digital marketing!”

Aug 2, 2013
Success story DSIM
sarthak-dsim
An Interview with Mr. Sarthak Rawal,Senior Marketing Executive in Elitify.com and DSIM’s Ex-Trainee

An Interview with Mr. Sarthak Rawal,Senior Marketing Executive in Elitify.com and DSIM’s Ex-Trainee. He shares with us how digital marketing knowledge helped him better grow as a professional and not just benefitted him in monetary terms.

Q1.Hi Sarthak! We have heard you have switched the industry you were working in. Tell us something about this career move. 
Ans. Hi! Yes it’s been quite a while now but since I was interested in doing online marketing than regular marketing so it was quite an exciting move for me.
Q2. So what is your current company all about?  
Ans. My current company Elitify is an emerging premium online clothing company in India, basically they are trying to bring those brands in India which is not easily available in the market. And I am working here as a senior marketing executive.
Q3. That’s great! So did you face any challenge in your journey to senior marketing executive at Elitify?
Ans. Yes, it was quite challenging for me & still is, but in online marketing you just cannot stop learning. You learn something every day whether from your seniors or do the search part yourself.
Q4. Well said! However what compelled you to undergo a digital marketing training?
Ans. I always wanted to get into marketing & what else could be a better way to do marketing than digital marketing. I heard a lot about DSIM & thought of joining it. Now here I am – a digital marketing Pro.
Q5. Talking about digital marketing it is one of the highly booming industries at present. What’s your take on this? 
Ans. I think in digital marketing the scope will never be fade out as India is an emerging market and people are becoming more aware about it. The best thing about digital marketing is you keep on learning. In future it will be a boom as new & better strategies will come and loads of small & big companies will start focusing more on it than they are in the present day.
Q6. And yes how about the training? In what sense did it help you?
Ans. It really helped me a lot, not only in monetary terms but also helped me in growing as a professional. Now I know the tactics of digital marketing and which is why I have been selected in Elitify at a better position with a better remuneration. My dreams turned into reality after I learned digital marketing.
Q7.  How was your overall training experience @ DSIM? 
Ans. It was great. I have learned a lot here. Even everyone was quite cooperative in DSIM & helped and supported me whenever I asked for. The only thing I need to request them is to open some more branches in Delhi NCR as digital marketing has become the latest trend and more and more people need to learn it to meet the market requirement. One branch is not enough.
Q8. So is there something you would like to put across to the youth struggling to fix their career?
Ans. I would only say strike while the iron is hot as in this is the best time if you really want to step in to the digital marketing industry as it is growing like anything and is very less competitive being is new in the market.
Sarthak Rawal completed his Internet marketing training from Delhi School of Internet Marketing in Feb 2013.
Share Button
Advanced
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo


A weekly webinar by the biggest names in digital marketingJoin for free
+ +