• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM lets you make an effective marketing network.” – Sagar Rastogi

“DSIM lets you make an effective marketing network.” – Sagar Rastogi

25/03/2017
dsim image

In An interactive session with Sagar Rastogi, DSIM’s Ex-trainee and Co-founder of Digital Marketing Players

A candid conversation with Sagar Rastogi, Co- founder, ‘Digital Marketing Players’, a Delhi-based digital marketing agency. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to start his own digital marketing agency.

Q1. Welcome Sagar! Please introduce yourself to our readers.
Ans. Thank you! I am SagarRastogi, a Commerce Graduate. After completing Digital Marketing Training at DSIM, I had joined Logicsofts Solutions Ltd., a UK based MNC as an Executive-Digital Marketing.
Later on left the job and started my own venture ‘Digital Marketing Players’ in collaboration with my friend Ritik Gupta, who has been DSIM’s ex-trainee.
Q2. Superb! You are 20 and at the time, founder of a digital marketing agency. Why this stream?
Ans. I’ve been addicted to Digital Marketing. I joined DSIM and the opportunity made me to start my own work within months of training completion.
Q3. Why Delhi School of Internet Marketing amongst several other institutes?
Ans. DSIM speaks of learning excellence. I attended its demo session and decided to go for it.
Q4. Did you find that DSIM helped you to start your agency?
Ans. Yes, Definitely!  Without DSIM, it wasn’t not possible!
This training gave me a vision to achieve big in my career, to think ‘out of the box’, and to explore this amazing industry. Thank you DSIM!
Q5. How has been your experience at DSIM?
Ans. Wonderful experience! Reaching out to people & networking takes a great measure in digital marketing. DSIM lets you do so.
I built a network of marketer, entrepreneur, and professional friends. And, finally learnt how to begin.
Q6. How many points you will give to DSIM’s Training program having 1-10 in your kitty?
Ans.  I will give 9.
Q7. What are your future plans?
Ans. Right now, I am exceedingly focused on ‘Digital marketing Players’. Let’s see how thing move ahead!
Q8. Your take on this immensely popular marketing stream?
Ans. Digital marketing is a driving force in the marketing and advertising industry.
And, the escalation will continue to go up with every advancing step of technology.
Q9. Your message to young marketers?
Ans. Digital marketers are needed! The job market is booming and brands/companies are putting more of their focus on the area.
Don’t be late in learning its workable skills.
Thanks Sagar! It was pleasure talking to you.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: