• Home  / 
  • Interview
  •  /  “To learn digital marketing practically, join DSIM.”- Mohammed Faiz

“To learn digital marketing practically, join DSIM.”- Mohammed Faiz

29/03/2017
dsim

An Interview with Mohammed Faiz, DSIM’s Ex-trainee and a Project Coordinator at ‘Mark & Orion Ventures Pvt. Ltd.’

Meet Mohammed Faiz, DSIM’s Ex-trainee and a Project Coordinator at ‘Mark & Orion Ventures Pvt. Ltd.’, a leading Trading Company of Leather shoes.  Read on the complete interview to know the insights of his journey with DSIM.

Q1. Hi Faiz, let us know your education and career details in short?

Ans. I did BA (English) after that web designing. Next, got enrolled into digital marketing at DSIM.
At present, I am working with ‘Doc and Mark’ the brand owned by ‘Mark & Orion Ventures Pvt. Ltd.’, a leading leather shoe company as a Project Coordinator.
Q2. Why you stepped into digital marketing?
Ans. I always had interest in digital marketing & wanted to learn how this online and advertisement industry works. So, joined DSIM.
Q3. Why digital marketing training at DSIM?
Ans. When I searched online for digital marketing training institutes, DSIM was there on the top. I got reviews from friends also; DSIM really holds a good reputation.
Q4. Digital Marketing Industry is growing leaps & bounds? What you have to say on this?
Ans. Digital Marketing Industry is impeccably growing.
Businesses present online require well-skilled digital marketers and the time is perfect, you should go ahead.
Q5. How was the training experience at DSIM?
Ans. A good experience! Trainers were really friendly and they landed impeccable support.
I learnt while practicing and this is the best thing at DSIM.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on scale of 1-10?
Ans.  Definitely, 10/10.
Q7. What are your future career plans?
Ans. Right now, I am trying to make my place in this industry and wish to explore it impeccably sitting on higher positions.
Q8. What would be your message to the aspirants around?
Ans. Digital Marketing trend will stay here for long. However, if you want to begin or already working as a Digital Marketer, you have to stand apart with skilled abilities. Practical knowledge definitely makes a great contribution.
Q9. DSIM for you in one simple sentence.
Ans. ‘You want to have practical knowledge; DSIM is a choice for you!’
It was great talking to you Faiz! Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: