• Home  / 
  • Interview
  •  /  “You can’t miss DSIM’s presence in Digital Marketing.”- Sagar Kumar

“You can’t miss DSIM’s presence in Digital Marketing.”- Sagar Kumar

05/04/2017
dsim image

An Interview with Sagar Kumar, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Manager at ‘Weightshake Factory’

Today, we had our heartfelt discussion with Sagar Kumar, Digital Marketing Manager at ‘Weightshake Factory’. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to gain potency of being heard by people.

Q1. Hi Sagar, we would request you to introduce yourself to our readers?
Ans. I did MBA in marketing and then after, digital marketing training from DSIM.
Earlier, I had worked as Territory Manager at Phillips India Pvt. Ltd. At present, I am working as Digital Marketing Manager at ‘Weightshake Factory’, a health and wellness company.
Q2. Coming to your work responsibilities…what are the projects assigned to you?
Ans. I am handling entire social media assignment. There are 7 people in my team and we plan & execute the growth strategy.
Q3. We see a career shift in your case; from sales to marketing. Can you tell us the reason?
Ans. I was in channel sales, a traditional job type with limited scope.
With relevant background my interest was always there in originality i.e. resourceful marketing. I found Digital Marketing a good choice for this shift and joined DSIM. An extremely productive profession at present!
Q4. Why did you join DSIM?
Ans. You cannot miss DSIM’s presence on Internet and so, in Digital Marketing. Visibility is higher, feedback is pleasing and marketing is amazing.
I was looking for good institutes and found DSIM on Google’s 1st page. The next convincing reason was its curriculum.
Q5. How was the experience with DSIM?
Ans. A wonderful experience! DSIM trainers actually teach you. Today, I am a marketer with expanded vision and DSIM made it possible.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans.   8/10
Q7. Digital marketing & its future; what you have to say?
Ans. Today, every business/brand needs Digital Presence and this has made the industry fertile.
This is a great way to grow any sort of businesses. With proper planning, approach & execution, you can obtain high returns on investment.
Q8. Your message to working professionals….
Ans. With digital marketing you can do better in your career and find out hidden potential. Only, you need a reliable mentor and DSIM fills in the place, undoubtedly.
Q9. DSIM in one sentence!
Ans. DSIM certified me as a marketer to get heard by others.
When you have true knowledge and skill to share for, people listen to you. DSIM gave me that potency.
Thank you for your valuable time Sagar! Hope you gain great success ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo