• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM has made a big learning revelation to me.”- Soudip Chakrabortty

“DSIM has made a big learning revelation to me.”- Soudip Chakrabortty

08/04/2017
dsim image

An Interview with Soudip  Chakrabortty, DSIM’s Ex-trainee and a Digital Marketer at ‘Axis Tutorial’

Meet Soudip Chakrabortty, DSIM’s Ex-trainee and a Digital Marketer at ‘Axis Tutorial.’  Read on the complete interview to know how DSIM helped him to enter digital marketing industry.

Q1. Hi Soudip, let us know your educational and professional details briefly?
Ans. I am a BCA graduate and currently pursuing MBA from Manipal University (Distance Learning). I had earlier worked as Linux Administrator for 1 year.
After digital marketing training at DSIM , I joined ‘Axis Tutorial’ as a Digital Marketer, taking care of their online marketing strategies.
Q2. Why this specific move; BCA; MBA and then, digital marketing?
Ans. Digital marketing is like Internet these days.
You need its help. Can you unfriend Google? Probably not. So, I decided to go for it.
Q3. Why you chose DSIM over other institutes?
Ans. For DSIM, you can say ‘wherever you go… it keeps coming to you.
There were my friends who informed me about DSIM and gave positive feedback inspiring me to get enrolled over here.
Q4. Did the training help you to grow professionally; if yes how?
Ans. Definitely, I grabbed this opportunity because of DSIM’s training.
The learning here helps you continue in the industry extraordinarily.
Q5. Digital marketing in terms of its future?
Ans. Digital Marketing is a high paying field and has implausible potential ahead. People’s growing interest towards online presence has made it mandate for brands to be digital.
Q6. How was the experience of learning with DSIM?
Ans.   Outstanding! I am grateful to become DSIM’s part.
Digital marketing is a field with inimitable exposure The knowledge DSIM gives is exceptional for individuals wishing to achieve big. Trainers’ availability beyond their comfort zone is an add-on.
Q7. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans.  9/10
Q8. What are your future plans?
Ans. I just wish to grow perfectly as a Digital Marketer.
Q9. Your message to young marketers/entrepreneurs?
Ans. Digital marketing allows brands to connect with customers and you necessitate this component to grow.
Internet Marketing has introduced so many excellent job profiles. Why are you waiting? Come on; tune into it!
Q10. DSIM for you in one simple sentence?
Ans. ‘DSIM has made a big learning revelation to me.’
Thank you Soudip! It was pleasure talking to you.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: