• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM helped me to make a difficult career switch with ease.”- BK Niresh Kumar

“DSIM helped me to make a difficult career switch with ease.”- BK Niresh Kumar

12/04/2017
dsim image

An interesting session with BK Niresh Kumar, DSIM’s Ex-trainee and ‘Digital Marketing Intern’ at ‘ABC World Media’, Noida

Meet BK Niresh Kumar, DSIM’s Ex-trainee and ‘Digital Marketing Intern’ at ‘ABC World Media’. Read on the post to know how DSIM training helped him to take on this difficult career move.

Q1. Hi Niresh! Welcome to DSIM. Please introduce yourself to our readers?
Ans. Thank you! I am a B.Com graduate. Earlier I was working with International BPO & did the advance digital marketing training at DSIM.
Now, I have joined ‘ABC Media World’ as a ‘Digital marketing Intern’. Thanks to DSIM!
Q2. What made you go for digital marketing training?
Ans. There isn’t any possibility to do/grow business without Digital Marketing.
This industry has endless opportunities and this drove me to begin as a digital marketer.
Q3. Why DSIM when there are several institutes present around?
Ans. Working with BPO; I wasn’t happy at all. When looking for reliable career, found DSIM ads on Facebook.
After searching the course & DSIM details, decided to pursue it. You will get plenty of witnesses sharing their career success stories, shaped up by DSIM.
Q4. How did DSIM placement help you to grab this offer?
Ans. DSIM‘s placement dept. notified me of several job opportunities after completion of the course. And, after appearing in the interview at ABC, grabbed the offer.
Q5. Your future plans, what are you looking forward to achieve?
Ans. At present, I want to continue in the same industry and after that, wish to start my own venture.
Q6. What do you think is the digital marketing capacity?
Ans.   Brands can achieve power growth only through digital advantage.
Q7. How was your experience with DSIM?
Ans.  It was superb! The course is entirely about integrating digital into all facets of marketing. Now, I am ready to address digital marketing in its core areas.
Q8. Where would you placed DSIM’s training program, on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q9. DSIM for you in one line?
Ans. DSIM helped me to make a difficult career switch with ease.
Thanks, Niresh! It was wonderful talking to you!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: