“DSIM’s training is jobwise very helpful”- Shubham Bhatt

Apr 17, 2017
dsim image

A candid session with Shubham Bhatt, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Value4Brand’

Meet Shubham Bhatt, DSIM’s Ex-trainee and ‘Digital Marketing Executive’ at ‘Value4Brand’. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to grab a promising marketing job.

Q1. Hi Shubham, please share your qualification and current work details.
Ans. I am Shubham Bhatt, at present working as a Digital Marketing Executive with Value4Brand. I had done MBA in Marketing. Then after, digital marketing training at DSIM.
Q2. Do let us know your job profile in detail?
Ans. Definitely! My KRAs define: Taking care of Online Reputation Management (ORM) and Social Media Management for Value4Brand across the country.
Q3. Why Digital Marketing and why DSIM?
Ans. When I was in my last semester (MBA), I got to know about digital marketing; even, one of my mentors told me to go for it as seeing the endless opportunities.
After detailed exploration, found so much about digital marketing and DSIM. Next, I attended the demo session, joined DSIM and can say that it is the best digital marketing training provider in India.
Q4. How did DSIM placement help you to take this offer?
Ans. It was second day of my course completion and there were plenty of job opening mails in my inbox from DSIM placement department. After appearing in the interview at Value4Brand, got hired as a Digital Marketing Executive.
Q5. How was the journey with DSIM, your insights?
Ans. It was fantastic. DSIM experience was wonderful since beginning to end. The counseling, training, placement, support; everything is best. I really loved the entire journey.
Q6. The knowledge gained here at DSIM is career wise helpful; yes or no?
Ans.   Yes! Absolutely! Before training, I was an amateur in digital sphere. Not at all knowing how this industry works? The training really helped me to know digital marketing & accordingly made be skilled enough to grab this job offer.
Q7. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans.  It was superb! The course is entirely about integrating digital into all facets of marketing. Now, I am ready to address digital marketing in its core areas.
Q8. Where would you placed DSIM’s training program, on a scale of 1-10?
Ans. I would give 9/10.
Curriculum- 9/10, Placement- 8.5/10, Trainer- 9/10, Training- 9/10
Q9. Where do you see digital marketing in country within the coming years?
Ans. The internet has reformed the way businesses connect with their customers. The field of digital marketing has exploded, creating myriad opportunities and will keep on doing so.
Q10. What would be your message to young digital marketers?
Ans. When you are passionate, just stick to it. Digital marketing is rising and holds colossal scope in today’s business world.
It was really great talking to you Shubham. We wish you all the very best for your future.
Share Button
Advanced
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


A weekly webinar by the biggest names in digital marketingJoin for free
+ +