“DSIM is all you need to learn Digital Marketing.”- Nayan Nitesh

Apr 20, 2017
dsim image

An interesting conversation with Nayan Nitesh, DSIM’s Ex-trainee and a Freelancer

Meet Nayan Nitesh, DSIM’s Ex-trainee and a Freelancer by choice. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to choose & earn big in freelancing.

Q1. Hi Nayan, please share your qualification and career details.
Ans. I am a B.Tech graduate (Chemical Eng.) along with MBA in Marketing.
Recently, completed digital marketing training at DSIM. Earlier, I had worked as a Digital Marketing Manager in a startup company. Now, I am a freelancer, handling several digital marketing projects.
Q2. Great! What actually made you go for Digital Marketing?
Ans. During my college days, I got an internship opportunity with FoodPanda and this made me learn a measured component of digital marketing. The experience mused me and helped to decide my career into Digital Marketing.
With a curiosity to learn more, joined DSIM.
Q3. And, why DSIM?
Ans. My manager recommended me to go for DSIM. Then, I searched & found DSIM details and came to know why this is the favorite name amongst recommended digital marketing training institutes in India.
Q4. How was the journey with DSIM, your experience, please?
Ans. It was fine. I liked it. DSIM provides detailed training and the gravity of the course is substantial.
Q5. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 9/10
Q6. Where do you see digital marketing in the coming years?
Ans.   Digital Marketing has a golden future and accordingly, the professionals in this stream as well as aspirants wishing to step into do have the same.
Q7. What would be your message to young digital marketers?
Ans.  It’s a good choice. No downturn…. I could never imagine the stream crying off. It’s gratifying and you always have new things to learn.
Q8. DSIM training in one line…
Ans. “DSIM is all you need to learn Digital Marketing.”
It was really great talking to you Nayan. Have a great career ahead!
Share Button
Advanced
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: