• Home  / 
  • Interview
  •  /  “Detailed & Advanced curriculum is the USP of DSIM’s training.”- Lalit Chaudhary

“Detailed & Advanced curriculum is the USP of DSIM’s training.”- Lalit Chaudhary

26/04/2017
dsim-lalit

candid session with Lalit Chaudhary, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Qucikadnow’

Meet Lalit Chaudhary, DSIM’s Ex-trainee and a Digital Marketing Executive. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to start his career into digital marketing.

Q1. Hi Lalit, please share your qualification and present work details.
Ans. Currently, I am working as a Digital Marketing Executive with Qucikadnow. I have been a B.tech graduate and MBA.
Then after, did Digital training at DSIM.
Q2. Ever after B.Tech & MBA, Digital Marketing; why so and importantly why DSIM?
Ans. Digital marketing has become the most sought for skill for professionals, who have roles to play in marketing. Today’s career need asked me to go for it.
DSIM is a good platform to learn the advanced digital marketing training as reviews shared by my friends. Yes, one of my friends recommended me to go for DSIM.
Q3. How did DSIM placement help you to take this offer?
Ans. After the training completion, DSIM placement department kept on notifying me with the job opportunities mails. And, after appearing in the interview at Qucikadnow, got hired as a Digital Marketing Executive.
Q4. Could we have the insights of your journey with DSIM?
Ans. Worthy experience!  DSIM’s trainers are well-informed. Always ready to help a trainee. They explain each and every topic with comfort. A detailed & Advanced curriculum is the USP of DSIM’s training.
Q5. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q6. Where do you see digital marketing in its future?
Ans. Digital marketing is a limitless zone where you have so many different specializations as well as one core profile of digital marketer. You’ll always grow and thrive in the domain as it is supposed to do so.
Q7. What would be your message to our young marketing aspirants?
Ans.  Digital Marketing Industry requires passion. An entrant should have a readiness to learn. Always stay updated with fresh skills.
Q8. DSIM training in one line…
Ans. “DSIM simply owes digital marketing training delivery.”
It was really great talking to you Lalit. We wish you all the very best for your future.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo