• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM’s demo won over my decision.” – Sneha Chopra

“DSIM’s demo won over my decision.” – Sneha Chopra

29/04/2017
dsim image

An interesting session with Sneha Chopra, DSIM’s Ex-trainee and ‘Digital Marketing Consultant’ at ‘9Zest Corporation’

Meet Sneha Chopra, DSIM’s Ex-trainee and ‘Digital Marketing Consultant’ at ‘9Zest Corporation’, a Health and Fitness IT startup. Read on the post to know how DSIM training is helping her to make big in digital marketing.

Q1. Hi Sneha, Welcome to DSIM!  Please introduce yourself to our readers.
Ans. I did MBA and then after, digital marketing training at DSIM.
Earlier, I had worked in Sales & Marketing. At present, I am working as a Digital Marketing Consultant at ‘9Zest Corporation’, a Health & Fitness startup.
Q2. We would request you to share your company details?
Ans. 9zest, a U.S. based company, is an IT startup in health and fitness to offer holistic solutions.
We are working on an App for medical healthcare. It’s specific to physiotherapy, fitness, yoga and meditation.
Q3. Why you entered into Digital Marketing?
Ans. Digital Space as a career & industry has always appealed me. Amid the inquiry, I got to know about DSIM and joined its ADMTP course.
This course gives laudable edge on digital marketing learning.
Q4. Interesting; why Delhi School of Internet Marketing?
Ans. I was actively looking for best of the institutes in digital marketing training delivery and met DSIM on Facebook.
After finding out a bit of details, attended demo session here and it won over my decision. The demo and the curriculum were enough for convincing me to study digital marketing at DSIM.
Q5. Where do you see digital marketing within the years?
Ans. Digital Marketing is hot!
And, will keep on becoming so. As the stream benefits both marketers and consumers, it is supposed to grow only.
Q6. How was your training experience with DSIM?
Ans. Pretty good!
I got conceptualized overview, being a fresher. DSIM teaches you strategically & following a structure that makes the entire learning procedure convenient.
Trainers’ contribute exceptionally.
Q7. How would you rate DSIM’s training program, on a scale of 1-10?
Ans.  8.5/10
Q8. So, what are your future plans?
Ans. I have plans to move ahead into analytics. As per my personal experience digital marketing has limitless expansion and so, you can grow & explore up to the time you wish to.
Analytics seeks my interest and I have started knowing this facet.
Q9. What would be your message to young aspirants of the industry?
Ans.  Digital Marketing is a career that takes creativity and practical proficiency.
Keep Learning, Keep Exploring & Be confident.
Q10. DSIM for you?
Ans. When you wish to initiate from basics, DSIM is a good option to go for. It sets the foundation and helps you grasp advanced learning accordingly.
Digital Marketing is the right career and DSIM is the right place to prepare.
Thanks, Sneha! It was great talking to you.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: