“DSIM’s course matches your aspirations.”– Ravinder Kumar

May 13, 2017
dsim image

A candid session with Ravinder Kumar, DSIM’s Ex-trainee

Meet Ravinder Kumar, DSIM’s Ex-trainee. Read on the complete interview to know how DSIM overwhelmed him with too much digital information at once.

Q1. Hi Ravinder! Although a BCA graduate, you went for digital marketing training at DSIM; why?
Ans. I completed BCA and also took Diploma in Hardware & Networking. Then after, pursued Digital Marketing training at DSIM.
Digital Marketing helps you go beyond the boundaries, whatever be your interest or area.
Q2. Why did you choose DSIM?
Ans. Getting ahead needs immense dedication; DSIM has become no. 1 digital marketing training institute because they have worked for it. When I attended DSIM’s demo class, I got a glimpse of quality & delivery standard it has and so, joined it.
Q3. Did you find DSIM placement dept. helping you greatly?
Ans. After the training got completed, DSIM placement department kept on informing me with the job opening emails. It really brings great support when you have someone to guide in your career.
For me DSIM placement became a career guide!
Q4. Could we please have the insights of your journey with DSIM?
Ans. Extraordinary!! The training gives substantial details and everything is well-explained. You learn massively when engagement gets encouraged & at DSIM it is done in digital way.
Q5. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8.5/10
Q6. Where do you see digital marketing in its future?
Ans. Digital Marketing doesn’t apply to a single stream. Further, it will become the only real strategy to make you stand out in the business.
Q7. Your message to young students?
Ans.  It’s time to take your first step. First decided to learn Digital Marketing, next come to DSIM & further it’ll always help you to learn & grow.
Q8. DSIM training in one simple sentence?
Ans. It’s a course that matches your aspirations.
It was really great talking to you Ravinder. We wish you all the best for your future.
Share Button
Advanced
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

2 comments

Leave a comment: