• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM is the most measurable source to learn digital marketing.”– Manidipa De

“DSIM is the most measurable source to learn digital marketing.”– Manidipa De

10/06/2017
manidipa-dsim

 A candid session with Manidipa De, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketer at ‘E-India Digital’

Meet Manidipa De, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketer at ‘E-India Digital’. Read on the complete interview to know how DSIM helped her to gain a strategic view of digital marketing.

Q1. Hi Manidipa! We would request you to share your education and job details?
Ans. I did M.Tech in Zoology from ‘IIT Roorkee’ and then, started working in Oil & Gas Industry.
Later on with a purpose to switch to another stream, chose digital marketing training at DSIM!
Presently, I am working as a Digital Marketer at E-India Digital.
Q2. An M.Tech first and then, digital marketing training at DSIM! What was the reason to take this shift?
Ans. True! The new media age i.e. digital has arrived and has become extremely important, being basically the future of marketing. So, I allowed myself to understand its benefits.
Q3. Why Delhi School of Internet Marketing?
Ans. I chose DSIM because of the ease it gives you to find info about. I was able to view trainees’ feedbacks, read their success stories online and easily measured the success it holds in digital marketing training delivery space.
Q4. Manidipa, did you find DSIM’s placement department helpful?
Ans. Definitely! I got placed in E- India Digital, because of the efforts put in by DSIM’s placement team. Post training, it was never a moment that I had not gotten attention from the team till the time I was placed in ‘E-India Digital’.
What else you can look for out of efforts put in by your institute to get you placed?
Q5. Your training experience with DSIM; how was it?
Ans. Utmost beneficial!
You get here more than course book knowledge. Perhaps the strongest part is that DSIM lets you learn including digital element into yourself. It enables you plan& gain more effectively in your marketing career.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. What’s your take on digital marketing & its growth within the years?
Ans.  The bottom line is, the digital age is here, and those businesses/ brands that fail to adapt to the new marketing climate are at great risk of going extinct sooner rather than later. So, the future appears all bright.
Q8. What would be your message to young digital marketers?
Ans. To succeed, you should have a prepared approach with clearly defined strategies; else rivalry will eat your digital lunch!
Go for practical knowledge and keep on learning!
Q9. DSIM for you in one simple sentence….
Ans. “DSIM is the most measurable source to learn digital marketing.”
It was really great talking to you Manidipa. We wish you all the very best for your future.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: