“DSIM refers to the revisions allied with digital marketing.”- Bhavya Kher

12/07/2017
Bhvya Kher-dsim

An Interview with Bhavya Kher, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Logicsofts’.

We had an interesting session with Bhavya Kher, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Logicsofts’. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to know Digital Marketing.

Q1. Hi Bhavya! Welcome to DSIM. It would be great you introduce yourself to our readers.
Ans. I am a B.A graduate and have recently completed my digital marketing training at DSIM. Earlier, I was working at Dr. LalPath Labs as Sr. Executive Coordinator; I was working there from last 4 years.
Post DSIM’s training, I have joined ‘Logicsofts’ as a Digital Marketing Executive.
Q2. Why you chose Digital Marketing?
Ans. I have always been an internet savvy guy; my interest enlivened me to go for digital marketing. Digital Marketing is no longer a type of marketing; it is the type of marketing.
Q3.  Why did you choose DSIM to pursue digital marketing training?
Ans. Like every other individual, my first source to find out best of the digital marketing training delivery institutes was ‘Web’ and DSIM was on the top in search list.
The reason was sufficient to let me choose DSIM.
Q4. Did you find job assistance from DSIM’s Placement department?
Ans. DSIM delivers superb training and placement too. They promise 100% placement assistance and actually give it. The day your training gets completed, you start accepting DSIM’s placement team mails regarding job offers.
“You need not to worry at all for finding jobs once you pursue digital marketing training from DSIM.”
Q5. How has been the experience of becoming a DSIM’s trainee?
Ans. Great! No other institute will remain by its promises as much as DSIM does.
They do what they say should get done; perfect training, brilliant trainers, great placement & support assistance, DSIM has everything to make you a digital marketer.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 10?
Ans. 9/10
Q7.  What are your future plans?
Ans.  At present, I am looking for SME positions, have plans to work as a freelancer and need to set myself up for future opportunities.
Q8. Digital marketing has become a big industry, isn’t it? What you have to say?
Ans. The marketing has utterly changed. The way we live, work and consume; a certain Digital presence is needed.
If you are digital, you’ll stay; else not.
Q9.  What would be your message to beginners in the industry?
Ans. All the marketers out there doing digital marketing have taken after several steps and you have to do it also.
However, a guide is needed and DSIM is the ideal name to play this role.
Q10. Digital Marketing training at DSIM; in fewer words…
Ans. “DSIM refers to the revisions allied with digital marketing.”
It was really great talking to you Bhavya. We wish you all the best for your future.
Share Button
Advanced
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: