“DSIM is the best choice to learn Digital Marketing.”- Archit Gautam

15/07/2017

An Interview with Archit Gautam, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Wunderman Advertising Company’.

Meet Archit Gautam, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Wunderman Advertising Company’.  Read on the complete interview to know what secrets he has to share with us.

Q1. Pleased to have you here Archit! Let us know a bit about you.
Ans. I am a BCA graduate. And, I did MBA in Retail & marketing from JIMS.
After pursuing digital marketing training at DSIM, I have joined ‘Wunderman’ as a Digital Marketing Executive.
Q2. Why digital marketing and moreover, Why DSIM?
Ans. I never wanted to spend sleepless nights mugging up the customary formulas entirely impractical in lives. So, Digital Marketing; a career that has huge to give to you.
When you’ll Google to find best of the digital marketing training institutes in India, you’ll find DSIM on top and I found it as the strongest reason to join DSIM
Q3.  Did you find DSIM’s training program helpful? 
Ans. Of course!  I am grateful to DSIM for efficiently and honestly helping me to grab first ever career opportunity coming into my life.
I got all the support & guidance from Trainers & Placement team at DSIM.
Q4. Did you find job assistance from DSIM’s Placement department?
Ans. DSIM delivers superb training and placement too. They promise 100% placement assistance and actually give it. The day your training gets completed, you start accepting DSIM’s placement team mails regarding job offers.
“You need not to worry at all for finding jobs once you pursue digital marketing training from DSIM.”
Q5. How has been your journey with DSIM ?
Ans. Great! DSIM is an institute with well-designed curriculum and you’ll find it as a place to get basic and advanced knowledge in digital marketing.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. I will give 8
Q7.  Your words to youngsters looking forward to careers in digital marketing…
Ans.  To get into digital marketing, you need to identify your interests & strengths and DSIM helps you exceedingly to do this.
Q8. DSIM in one line…
Ans. “DSIM is the best choice you can make to learn Digital Marketing.”
Thanks Archit! It was really great talking to you.
Share Button
Advanced
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: