“DSIM’s training program deserves 10/10.”- Ripesh Agrawal

Aug 5, 2017
meet-ripesh-dsim

An Interview with Ripesh Agrawal, DSIM’s Ex-trainee and a Digital Marketing Executive at ‘Destination Expert’

Meet Ripesh Agrawal, DSIM’s Ex-trainee and a Digital Marketing Executive at ‘Destination Expert’. Read on the complete interview to know why he rated DSIM’s training program at 10/10.

Q1. Hi Ripesh, we would request you to share your education and career details?
Ans. I pursued BA and then after, digital marketing at DSIM.
Before joining DSIM, I was working at ‘Websharan Infotech Pvt. Ltd’ as an ‘SEO Executive’.
At present, I am working with ‘Destination Expert’ as a Digital Marketing Executive.
Q2. Why digital marketing for yourself?
Ans. For so many reasons!
I was working as an SEO and was very much familiar with the opportunities present within the digital sphere.
To do well in today’s market means employing effective digital marketing tactics and brands/businesses are in great need of skilled marketers.
Q3.  Why digital marketing training at DSIM?
Ans. DSIM is one of the best digital marketing training institutes in Delhi and is known for opening the gateway to a plethora of new opportunities. So, DSIM!
Q4. Did you find DSIM’s Placement department helpful?
Ans. Yes, definitely!
Maintaining a strong rapport with trainees, resources at DSIM work uniformly and strategically to build careers. A good professional start combines both, an unfailing & reputed company to begin with and a good package. DSIM helped me to get both of these.
Q5.  How was the training experience at DSIM?
Ans. DSIM is a teacher who keeps on habitually reflecting on how they are teaching; why they are teaching and how it could be made better. It was the most positive experience I had ever come across.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on scale of 1-10?
Ans. “DSIM’s training program deserves 10/10.”
Q7.  What would be your message to the aspirants around?
Ans. These are many Best Practices that exist to help steer the ever-developing online marketing landscape and when you are not sure where to begin & how to learn, DSIM is the best place to get in.
Q8. DSIM for you in one simple sentence…
Ans. “DSIM has been a great contributor towards developing great digital marketers.”
It was great talking to you Ripesh! Have a great career ahead!
Share Button
Advanced
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

2 comments

Leave a comment: