“DSIM is a gem for marketers everywhere.”- Hrishikesh BH

09/08/2017
hrishikesh-dsim

An Interview with Hrishikesh BH, DSIM’s Ex-trainee and Area Sales Manager at ‘3M India’

In our conversation we had Hrishikesh BH, DSIM’s Ex-trainee and Area Sales Manager at ‘3M India’. Read on the interview to know how DSIM’s training helped him to have a mastery over digital marketing.

Q1. Welcome Hrishikesh! Please share your education and work details with our readers.
Ans. I pursued MBA in Sales & Marketing. I had 12 years of experience in sales.
In between, decided to learn digital marketing and so, joined DSIM.
Currently, I am working as an Area Sales Manager at ‘3M India’.
Q2. Great exposure! Why digital marketing now?
Ans. Just look around you and you’ll find everything digital and online. So, why not digital marketing when it has become the most in-demand skill worldwide.
Q3.  What drove you to join DSIM?
Ans. I have had actually heard a lot about it and importantly, first place in Google search results matters a lot. One demo class and I understood what I am going to gain over here. So, DSIM!
Q4. How was the experience at DSIM?
Ans.  Remarkable!
With the help of DSIM, I have understood the true nature of digital marketing and what its demands are.
Q5.  How would you rate DSIM’s Training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q6. What are your views on Digital Marketing?
Ans. Without any doubt, businesses/brands not present over the internet aren’t anywhere in the big race. With the power of digital evolution, you get the liberty to influence more and more people. So, it endows well, be online, go digital!
Q7.  Your message to digital marketing aspirants…
Ans. With the info accessible, digital marketing looks like a pretty easy task, right? Well, not really, it is challenging as your efforts must be consistent across.
If you want a step-by-step, proven way to learn digital marketing, then you’ve got to be at DSIM.
Q8. DSIM for you in one simple sentence…
Ans. “DSIM is a gem for marketers everywhere.”
Thanks Hrishikesh! It was pleasure talking to you. Have a great career ahead!
Share Button
Advanced
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: