• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM is the most in-demand Digital Marketing Institute.”- Aakash Soni

“DSIM is the most in-demand Digital Marketing Institute.”- Aakash Soni

23/08/2017
aakash-dsim-image

I would rate DSIM at 8.5/10.

Aakash Soni, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An Interview with Aakash Soni, DSIM’s Ex-trainee and now, working as a Digital Marketing Executive at Bigwig Media. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to surface as a marketer.

Q1. Hi Aakash! Tell us your education and career details in short?
Ans. I pursued BBA. Further, got enrolled into digital marketing training at DSIM. At present I am working at ‘Bigwig Media’ as a Digital Marketing Executive.
Q2. Congratulations for the job! How it feels like?
Ans. Simply superb! And, yes, thanks to DSIM for helping me get this job.
Q3. Why you chose to step into digital industry?
Ans. Bigger budgets, increased pay and more career choice; so why not Digital Marketing.
Q4. What inspired you to pick DSIM for your training?
Ans. I’ve heard a lot about DSIM; it’s the most in-demand digital marketing training institute in India.
Q5. How did you get this job?
Ans.  DSIM entirely has helped me to get this job. Its placement team informed me about the offer whereas training helped me to secure my position.
With a wide array of modules taught and certifications provided, we as marketers got the best, meeting our career needs.
Q6. Post training, how is your career doing?
Ans. There are a whole set of awesome experiences.
DSIM provides opportunities to kickstart your career even before you set foot in a workplace.
Q7. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 10?
Ans. 8.5/10
Q8. Your message to individuals willing to become digital marketers!
Ans. A digital marketer role requires a strong marketing acumen, skills to deal with numbers and so, you need formal training and certification.
Q9. DSIM in one line…
Ans. “Want to stand out to potential employers, learn digital marketing DSIM’s way.”
It was a pleasure talking to Aakash! We wish you luck for all your future endeavors.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: