“DSIM training is the complete digital package.”-Sanjeev K Ahuja

Sep 9, 2017
meet-sanjeev-dsim

DSIM’s trainers are quick to respond.

Sanjeev K Ahuja, DSIM Trainee

click here to read interview
 
Today, we had a candid discussion with Sajeev K Ahuja, Senior Assistant Editor at ‘Hindustan Times’. Read on the complete interview to know why he found DSIM as the best place to learn digital marketing.

Q1. Hi Sanjeev, please share your education and job details?
Ans. I am a graduate (Mass Communication) and post graduate (Planning & Management).
Recently, I completed DSIM’s ADMTP training program to add on digital skills.
Earlier, I worked for 4 years as Territory Manager (Marketing) at Moser Baer India. Taking a shift joined ‘The Pioneer’ as a Journalist and worked there for 4 years.
In 2005, I joined ‘Hindustan Times’ and have been working there. I am a Senior Assistant Editor at the place.
Q2. What made you undergo digital marketing training?
Ans. Every organization has started taking a shift towards digital medium. We too; as digital marketing makes you powerful.
I decided to learn this new channel to get benefit for.
Q3. Why DSIM?
Ans. After enquiring, I found DSIM’s training as the complete package and having great marketing strategies.
The attributes made me believe that there is every digital thing I wished to learn.
Q4. So, were you able to leverage upon the training received?
Ans. Of course!
I am working with the same company, yet with a better & deeper digital marketing perspective.
Now, I am able to create, apply & analyze all sorts of strategies in a digital way.
Q5. What was the experience of getting digitally trained at DSIM?
Ans.  Stirring!
DSIM’s trainers are quick to respond and most resourceful.
Knowledge gained is practically applicable which is best.
Q6. How would you rate DSIM’s training program (1-10)?
Ans. 8/10
Q7. What’s your take on future of Digital marketing?
Ans. The digital dependency will keep on increasing, digital channels will take full control of customer experience and we will be keeping up with it.
Q8. Is there anything you would like to share with aspirants?
Ans. “To all the aspirants, do not think once, definitely join DSIM.”
Today, you’ll Find yourself a niche to excel at and stay up with the latest developments.
Q9. DSIM in one sentence…
Ans. “DSIM helped me grow competently.”
Thanks Sanjeev! It was great talking to you, have a great career ahead!
Share Button
Advanced
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: