“DSIM prepared me for my job.”-Kishandeep Kanha

13/09/2017
meet-kishandeep-dsim

DSIM gave me stronger skill set and expertise.

Kishandeep Kanha, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting conversation with Kishandeep Kanha, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Eventum’. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to start his career as a Digital Marketer.

Q1. Hi Kishan! We would request you to share your qualification and job details?
Ans. I did MBA in Marketing; later on joined DSIM to learn digital marketing.
Q2. What inspired you to go for digital marketing training?
Ans. My interest!
Also, it’s a sector where you are presented with creativity, flexibility and full career benefits.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. I chose DSIM seeing its reputation amongst institutes delivering digital marketing training.
Q4. How was your journey with DSIM?
Ans. Great!
Today, I have stronger skill set and expertise, all because of DSIM.
“DSIM prepared me for my job.”
Q5. Did you find DSIM’s placement supportive?
Ans.  Yes, of course!
It’s because of their help & guidance; I got placed at ‘Eventum’.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8.5/10
Q7. What are your views on Digital Marketing as a career?
Ans. The digital industry is on the rise and there awaits a brighter fortune for the professionals.
Q8. Your message to students looking forward to become a digital marketer…
Ans. Go for it!
Display creativity, make your career, earn more and continue exploring better opportunities.
Q9. DSIM in one sentence…
Ans. “DSIM helps you become a true professional.”
It was really great talking to you Kishan. Have a great career ahead!
Share Button
Advanced
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: