• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM’s placement dept. did it all.”-Sanjeet Singh

“DSIM’s placement dept. did it all.”-Sanjeet Singh

16/09/2017
sanjeet-dsim

DSIM helps you build a rewarding career.

Sanjeet Singh, DSIM Trainee

click here to read interview
 
In our conversation, we had Sanjeet Singh, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Intern at MKT Market. Read on the interview to know how DSIM’s training helped him to know Digital Marketing.

Q1. Welcome Sanjeet! What has been your qualification and where are you working currently?
Ans. Before learning digital marketing at DSIM, I pursued Bachelor’s in IT.
Post training, I have joined MKT Market as a Digital Marketing Intern.
Q2. Great! Why digital marketing?
Ans. I chose digital marketing as I always enjoyed the online world. I felt ‘Digital Marketing’ would lead to a fulfilling career and so, took professional training at DSIM.
Q3. Why you chose DSIM?
Ans. I searched the best digital marketing training institute and DSIM was there on the top.
Later on, after attending its demo session, I got sure.
Q4. Did you find DSIM’s Placement team helpful?
Ans. Of course!
They helped me through the entire procedure. From informing me about the opportunity to scheduling an interview, DSIM’s placement dept. did it all.
Q5. Sanjeet; how was your training experience at DSIM?
Ans.  A fun learning experience!
DSIM’s training gives you true mentorship and the opportunity to network with like-minded marketers.
Q6. How would you rate DSIM’s Training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. Your message to young aspirants…
Ans. “It isn’t enough to just know about things, it is also important to get the guidance to how to put in the knowledge. DSIM gives you both of these.”
Q8. DSIM in one Line…
Ans. “DSIM helps you build a rewarding career.”
Thanks Sanjeet! It was a pleasure talking to you. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo