“DSIM is the market leader.”- Richa Sharma

11/10/2017
meet-richa-dsim

You can become a digital marketing expert with DSIM’s training.

Richa Sharma, DSIM Trainee

click here to read interview
 
A candid session with Richa Sharma, DSIM’s Ex-trainee and Assistant Manager Marketing at ‘Fuereer’. Read on the complete interview to know how DSIM helped her to learn digital marketing.

Q1. Hi Richa! We would request you to share your education and job details?
Ans. I did MBA in Marketing and then, started working at Uniworld Edutech Pvt.Ltd. as a Marketing Executive. Then, I did digital marketing course from DSIM.
Presently, I am working as an Assistant Manager- Marketing at ‘Fuereer’.
Q2. What made you to go for digital marketing?
Ans. I believe digital media has opened up entirely fresh & bigger possibilities. So, with a purpose to upgrade skills joined DSIM’s ADMTP program.
Q3. Why Delhi School of Internet Marketing?
Ans. After seeing DSIM’s ad on Facebook, I enquired about its digital marketing course. After seeing its advanced & most detailed curriculum, decided to join it.
Q4. Richa, did you find DSIM’s placement department helpful?
Ans. Yes, definitely!
I got placed at Fuereer after training completion; it all happened because of DSIM’s efforts.
Q5. Your training experience with DSIM; how was it?
Ans. Great it was!
When it comes to digital marketing, DSIM is the market leader. The course includes research-based training, opportunities & support, placement assistance, and recognized certificate.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 7/10
Q7. Since completing the course, how has your Career progressed?
Ans. I am now an Assistant Marketing-Manager!
Whatever outcome I had expected to receive, DSIM gave me better than that.
DSIM not only offers a digital marketing training, it offers specialization and this proves to be of benefit every day in my career.
Q8. What’s your take on digital marketing & its growth within the years?
Ans. India’s internet growth has become a perfect launch pad for businesses and digital industry looks promising. Marketers will keep on getting overwhelmed with responsibilities & rewards.
Q9. What would be your message to future digital marketers?
Ans. Going through a proper digital marketing course or training program is better and DSIM is exclusive in it.
Q10. DSIM for you in one simple sentence….
Ans. “You can become a digital marketing expert with DSIM’s training.”
It was really great talking to you Richa. We wish you all the very best for your future.
Share Button
Advanced
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: