“DSIM’s ADMTP course has it all.”- Jagjot Singh

08/11/2017
meet-jagjot-dsim

DSIM links you to your career success.

Jagjot Singh, DSIM Trainee

click here to read interview
 
Meet Jagjot Singh, DSIM’s Ex-trainee and a social media executive at TIS India. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to scale up his knowledge.

Q1. Hi Jagjot, let us know your educational and professional details in brief?
Ans. I am a graduate in Humanities from Delhi University. I had worked as a customer care executive in Indigo Airlines.
After digital marketing training at DSIM, I took an advantageous career shift. Presently, I am working as a Social Marketing Executive at ‘TIS India’, a digital marketing agency.
Q2. What made you go for digital marketing training?
Ans. In recent times, if you are not into Digital Marketing, you could be missing out on highly profitable and valuable opportunities. Understanding the need and following my interest, I decided to learn it.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. One of my friends referred DSIM to me. And, I can say now that ‘DSIM is the only institute catering to all your marketing career needs.’
Q4. Where do you see digital marketing within the coming years?
Ans. With the measured increase in demand for the digital marketing abilities, it will prove to grow much higher within the upcoming years.
Q5. How was your learning experience at DSIM?
Ans. Great!
DSIM’s ADMTP course has it all and is meaningful, informative and, above all, authentic.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. What are your future plans?
Ans. I will continue as a digital marketer and will further explore the possibilities within.
Q8. Your message to young marketers…
Ans. The digital age has arrived and it’s time for individuals to understand the benefits and adapt to open themselves up to this. As a professional, you need to be intended and DSIM helps you to become.
Q9. DSIM in one line….
Ans. “DSIM links you to your career success.”
Thank you Jagjot! It’s really great talking to you. Have a great career ahead!
Share Button
Advanced
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: