“DSIM’s Trainers deserve 10/10.”- Sunil Kumar

15/11/2017

DSIM’s training helped my business grow at a great speed.

Sunil Kumar, DSIM Trainee

click here to read interview
 
We had an interactive session with Sunil Kumar, DSIM’s Ex-trainee and Business Owner. Read on the interview to know how DSIM helped him to promote his business online.

Q1. Welcome, Sunil! Welcome to DSIM. Please introduce yourself to our readers.
Ans. Before learning digital marketing at DSIM, I did M.Sc. in Information Technology (IT).
At present, I am taking care of my business ‘CS Technology’, a computer rental agency.
Q2. Interesting! Why digital marketing?
Ans. Digital Marketing has great ability to interact with the audience and I wished to learn it to promote my business online.
Q3. Why DSIM, when there are several other institutes present too?
Ans. I searched online for digital marketing courses and while researching, I found many positive reviews about DSIM from students. This led me to join DSIM.
Q4. Did you find DSIM’s training helpful in running your business?
Ans. My business is doing really well. I can’t deny it; DSIM’s training helped me grow my business at a great speed. I am presently taking care of all the digital aspects of my business.
Q5. How has been your experience at DSIM?
Ans. DSIM’s course allowed me dive deeper and get specialized in Digital Marketing.
Q6. How would you rate DSIM’s Training program on a scale of 1-10?
Ans. DSIM’s Trainers deserve 10/10; for training, I’ll give 7.
Q7. What are your views on digital marketing?
Ans. This new age marketing allows you to connect will all kinds of audience groups across the world. For wider possibilities, this is required to do.
Q8. Your message to masses especially the business owner…
Ans. Never doubt or question your reasons for joining DSIM’s course. Stick with it, embrace it and become a member of an exclusive group of Digital Marketers.
Q9. DSIM in one line….
Ans. “DSIM is the most guaranteed way of digital growth.”
Thanks, Sunil! It was a pleasure talking to you. We wish you all the very best for your future undertakings!
Share Button
Advanced
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: