“DSIM is a must for today’s digital professionals.”-Vijay Narayanan

29/11/2017
meet-vijay-dsim

DSIM is a good resource to learn digital marketing.

Vijay Narayanan, DSIM Trainee

click here to read interview
 
Today, we had an interesting session with Vijay Narayanan, Marketing-Manager at Samsung. Read on the interview to know how DSIM helped him to avail several career benefits.

Q1. Hi Vijay, welcome here! Let our readers know your education and professional experience.
Ans. Thank you so much! I did MBA in marketing.
Earlier, I worked as a Manager at Sony or Titan.
Currently, I am working as Manager- Marketing at ‘Samsung’.
Q2. Why did you find interest in Digital Marketing Training?
Ans. Digital marketing has become a skill companies are asking for. My interest and willingness to learn every possible bit of digital marketing led me to professional training at DSIM.
Q3. Why did you choose DSIM amongst several other digital marketing training institutes?
Ans. When I was doing research, I had gone through some website and saw DSIM banner. I attended demo class, it was very informative and so, joined DSIM.
DSIM brings every possible reason to join its course.
Q4. Your learning experience at DSIM; your insights please?
Ans. It was good.
DSIM’s ADMTP course is a gateway to digital industry.
Digital Marketing course is the perfect introduction for anyone wishing to venture into the online marketing field.
DSIM delivers its promise and goes extra miles to ensure training students have been looking for.
Q5. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q6. Digital marketing and its future?
Ans. Digital skills have become prominent in Indian job market. This industry is expected to produce approx. 20 lacs jobs by the year 2020; a career alternative to get you to success.
Q7. What would be your message to beginners in the industry?
Ans. Explore the resources available; take time to take in the information and modify it to your professional expertise and role. DSIM is a good resource to learn digital marketing.
Q8. DSIM in one simple sentence…
Ans. “DSIM is a must for today’s digital professionals.”
It was great talking to you Vijay. Thank you so much for your time.
Share Button
Advanced
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: