“DSIM gave me an amazing placement.”- Khyati Taneja

02/12/2017
meet-khyati-dsim

I read a lot of positive reviews about DSIM.

Khyati Taneja, DSIM Trainee

click here to read interview
 
A candid session with Khyati Taneja, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Value4Brand’. Read on the complete interview to know how DSIM helped her to augment her marketing skills.

Q1. Hi Khyati! We would request you to share your education and job details?
Ans. I am a B.Com Graduate and further, have worked for 11 months at NIIT. Then, I did digital marketing course from DSIM.
Presently, I am working as a Digital Marketing Executive at Value4 Brand. Additionally, I am running my personal Travel & Food blog (www.khyatitaneja.com)
Q2. What made you to go for digital marketing?
Ans. To become digitally qualified has become need of the hour. Having these skills you can fly higher.
Q3. Why Delhi School of Internet Marketing?
Ans. When trying to find best digital marketing training institutes, DSIM is there on the top.
I read a lot of positive reviews about DSIM and so, decided to join it.
Q4. Khyati, did you find DSIM’s placement department helpful?
Ans. Yes, definitely!
DSIM gave me an amazing placement along with stirring my marketing skills.
Q5. Your training experience with DSIM; how was it?
Ans.  Pleasing!
DSIM introduced me to digital marketing. DSIM’s training is a resourceful arrangement that has everything to turn you into a digital marketer.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. What’s your take on digital marketing & its importance in career?
Ans. Digital marketing has become bigger and there is much happening ahead. You get plentiful responsibilities to prove yourself and mark your presence.
Q8. What would be your message to future digital marketers?
Ans. Go through a professional training! You can become a loyal professional through a positive and easy training and DSIM has it.
Q9. DSIM for you in one simple sentence…
Ans. “DSIM is the best choice to learn Digital marketing.”
It was really great talking to you Khyati. We wish you all the very best for your future.
Share Button
Advanced
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: