“DSIM’s training is exciting, challenging and rewarding.” – Prakhar Raj

07/12/2017
meet-prakhar

DSIM is important and gives you so many career benefits.

Prakhar Raj, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting conversation with Prakhar Raj, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘AppInventive’. Read on the complete interview to know how DSIM helped him know importance and benefits of digital marketing.

Q1. Hi Prakhar! We would request you to share your qualification and job details?
Ans. I have done B.Tech and then, MBA; later on joined DSIM to learn digital marketing.
Presently, I am working as a Digital Marketing Executive at ‘AppInventive’.
Q2. What inspired you to go for digital marketing?
Ans. Digital Marketing lets you go beyond the boundaries. It opens up career growth options and has potential to let you earn higher.
Q3. Why did you choose DSIM? 
Ans. After enquiring about several courses for months I felt that DSIM had exactly what I was looking for. The course curriculum and facility appealed to me.
Q4. How was your journey with DSIM? 
Ans. Training at DSIM was exciting, challenging and rewarding. It helped me to get connected to digital industry.
Q5. Did you find DSIM’s placement supportive? 
Ans.  Yes, of course!DSIM‘s training helped me in getting placed at ‘AppInventive’. It leads to the building up of stronger you as a marketer.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 7/10
Q7. Your message to students looking forward to become a digital marketer…
Ans. The learning doesn’t stop when you complete the training. If there is a desire to grow, appreciate learning. And, DSIM makes sure that you always remember what you have learned amid training. 
 Q8. DSIM in one line…
Ans. DSIM is important and gives you so many career benefits
It was really great talking to you Prakhar. Have agreat career ahead!
Share Button
Advanced
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: