• Home  / 
  • Interview
  •  /  “I would give DSIM’s training program 9/10.”-Deepak Kumar

“I would give DSIM’s training program 9/10.”-Deepak Kumar

09/12/2017
meet-deepak-dsim

DSIM turns you into a smart digital marketer.

Deepak Kumar, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting session with Deepak Kumar, DSIM’s Ex-trainee and ‘Digital Marketing Executive’ at ‘IAMR College’. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to know digital marketing.

Q1. Hi! Welcome to DSIM. Please introduce yourself to our readers…
Ans. Thank you! I did B.Tech in Computer Science. Before joining DSIM for digital marketing training, I was working as an SEO Executive.
Post training, I got placed at ‘IAMR College’ as a ‘Digital Marketing Executive’.
Q2.What made you go for digital marketing training?
Ans. “For exploring better opportunities in the space!”
Q3. Why did you choose DSIM for learning digital marketing?
Ans. You will get to read as many as positive reviews of DSIM’s training program and so, I decided to choose it over other institutes. The decision proved to be extremely beneficial.
Q4. How was your learning experience at DSIM?
Ans. Amazing!
DSIM’s experience has allowed me to become, introducing me to new ideas and new ways of living.
Q5. Did you find DSIM’s placement department helpful?
Ans.  Yes, definitely. I got placed and it was DSIM that helped me to get the opportunity.
Q6. Where would you rate DSIM’s training program, on a scale of 1-10?
Ans. I would give it 9/10.
Q7. Any Message to aspirants….
Ans. Success of your career lies in the way you make choices for it and DSIM helps you know how to do it unfailingly. 
 Q8. DSIM in one simple line…..
Ans. DSIM turns you into a smart digital marketer.
Thanks, Deepak! It was wonderful talking to you!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo