• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM delivers what it promises.”- Devansh Singh

“DSIM delivers what it promises.”- Devansh Singh

16/12/2017
meet-devansh-dsim

DSIM helped me find out my passion!

Devansh Singh, DSIM Trainee

click here to read interview
 
We had an interesting session with Devansh Singh, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Associate at ‘Conversion Bug’. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to excel in his digital marketing career.

Q1. Welcome Devansh! Please introduce yourself to our readers.
Ans. Thank you! I am a B.Tech Graduate in EC and recently completed my digital marketing training at DSIM.
Earlier, I was working with Convergent Tech. and after that I joined ‘The Voices. I worked there for almost 2 years.
Now, I have joined ‘Conversion Bug’ as a Digital Marketing Associate. All thanks to DSIM!
Q2. Tell us, what made you go for Digital Marketing?
Ans. It was my personal interest to know digital industry and work here to showcase my creativity. DSIM gave me this opportunity.
Q3. Did you find career assistance from DSIM’s Placement Team?
Ans. Yes, DSIM’s placement team was helpful unquestionably.
DSIM’s training and guidance helped me in getting placed at ‘Conversion Bug’.
Q4. Why you decided to join DSIM?
Ans. A number of colleagues and friends who had attended the training recommended DSIM’s course. And, talking of feedback, DSIM delivers what it promises.
Q5. How was your entire journey with DSIM?
Ans. Wonderful!
DSIM helped me gain a solid revelation of this industry and so, of practiced career.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 7/10
Q7. What would you say to individuals stepping into Digital Industry?
Ans. Focus on and adopt a conscious strategy. Strengthen your skills and utilize them to achieve your goals. DSIM helps you to start with and go for effective execution to achieve big in your career.
Q8. DSIM in one line…
Ans. “DSIM helped me find out my passion!”
It was great talking to you Devansh. We wish you a great luck!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo