• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM’s training deserves 10/10 rating.”- Rameez Raza

“DSIM’s training deserves 10/10 rating.”- Rameez Raza

23/12/2017

DSIM helps you unlock your true potential.

Rameez Raza, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting session with Rameez Raja, DSIM’s Ex-trainee and ‘Digital Marketing Executive’ at ‘Srushta Media Pvt. Ltd.’ Read on the post to know how DSIM helped him to pursue my dream of becoming a digital marketer.

Q1. Hi Rameez! Welcome to DSIM. Please introduce yourself to our readers…
Ans. Thank you!
I am a B.Com graduate. Before joining DSIM for digital marketing training, I was working with ‘PolicyBazar.com’ as a Sales Executive and also as a ‘Teacher Assistant’.
Post training, I got placed at ‘Srushta Media Pvt. Ltd.’ as a ‘Digital Marketing Executive’; all because of DSIM!
Q2. What made you go for digital marketing training?
Ans. I wanted to learn more about digital marketing and this profession asks for skills and hands on expertise to excel. And, a certified training only can give you that; DSIM delivers it.
Q3. Why did you choose DSIM for learning digital marketing?
Ans. Yes, DSIM’s training has all the elements to make you a skilled marketer.
I enquired a lot and then, finally decided to go with DSIM as there are several success stories proving DSIM’s worth.
Q4. Did DSIM placement support you grab this offer?
Ans. Yes, they entirely helped me to make it out.
DSIM’s placement team works in an organized way and so, there is always successful placements in their hands.
Q5. How was your learning experience at DSIM?
Ans. A complete fun learning experience!
DSIM offers you a great environment to learn and this simplifies the entire journey.
Q6. Where would you rate DSIM’s training program, on a scale of 1-10?
Ans. DSIM’s training deserves 10/10 rating.
Q7. Your message to young aspirants….
Ans. Indulge yourself dedicatedly to explore the digital world and DSIM makes it simpler.
Q8. DSIM in one line…
Ans. “DSIM helps you unlock your true potential.”
Thanks, Rameez! It was wonderful talking to you!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo