• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM has become a brand name.”- Nida Kulsoom

“DSIM has become a brand name.”- Nida Kulsoom


DSIM turned me into an efficient and creative professional.

Nida Kulsoom, DSIM Trainee

click here to read interview
We had an interactive session with Nida Kulsoom and here, she shared how DSIM helped her to know her potential as a marketer.

Q1. Hi Nida, welcome to DSIM! Please share your education & work details.
Ans. Thanks! I am Post graduate in English and then after, pursued digital marketing training at DSIM.
Post training started my career as a Digital Marketing Executive at Elegant Auto Retail.
Q2. Why did you choose digital marketing?
Ans. I chose digital marketing to get the skills to excel in my career as it refers to high level earnings and bigger opportunities these days.
Q3. And, why DSIM?
Ans. I choose DSIM as it has become a brand name. It provides hands on training and brings good corporate connections too.
Q4. So, how was the experience at DSIM?
Ans. Trainers are helpful and quick to respond to queries. It’s a perfect course teaching you A-Z of Digital Marketing.
Q5. Your take on DSIM’s placement team; was it helpful?
Ans. I am really thankful to DSIM’s placement team.
With their help, I found the best suitable job for myself.
Q6.How would you rate DSIM’s training program on scale of 1-10?
Ans. 10/10
Q7. Your message to aspirants coming into the industry…
Ans. Join Digital marketing course at DSIM. And, once you complete it, you will become a digital marketing powerhouse.
Q8. DSIM in one line…
Ans. “DSIM turned me into an efficient and creative marketing professional.”
It was really great talking to you Nida. We wish you all the very best for your future undertakings.
Share Button
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: