• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM has become a tried & tested name.”-Ajit Sakhare

“DSIM has become a tried & tested name.”-Ajit Sakhare

17/01/2018
meet-ajit-dsim

DSIM Offers You Both; Skills & Certificate.

Ajit Sakhare, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting session with Ajit Sakhare, DSIM’s Ex-trainee and ‘Digital Marketing Executive’ at ‘Venture Care’. Read on the post to know how DSIM training helped him to change his career from sales to marketing.

Q1. Hi Ajit! Welcome to DSIM. Please introduce yourself to our readers…
Ans. Thank you! I did B.E. in Computer Science.
Before doing training at DSIM, I used to work as a sales executive in a real estate firm. Post training, I have joined ‘Venture Care as a ‘Digital marketing Executive’.
Q2.What made you go for digital marketing training?
Ans. I was looking for a career shift. And, there was a need to hone my skills with professional certification. DSIM offers you both; skills & certificate.
Q3. What was the reason that led you picking up DSIM?
Ans. DSIM has become a tried & tested name. One of my friend referred DSIM to me and after reading several positive reviews, I decided to come here.
Q4. How did DSIM placement help you to grab this offer?
Ans. DSIM‘s placement dept. informed me of several job opportunities.
After initial conversation, I in the interview at ‘Venture Care’& fortunately, grabbed the offer.
Q5. HHow was your experience with DSIM?
Ans. It was inspiring!
DSIM introduced me to areas of digital marketing I had never known before.
Q6. Where would you place DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 9/10
Q7. Your message to aspirants…
Ans. I would suggest DSIM to all of the people interested in learning digital marketing.
Q8. DSIM in one line….
Ans. “Once you join DSIM, you get skills to go on.”
Thanks, Ajit! It was wonderful talking to you!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: