• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM gave me my first job at Accenture.”- Sai Kiran Reddy

“DSIM gave me my first job at Accenture.”- Sai Kiran Reddy

20/01/2018
sai-kiran-dsim

DSIM is a boon for digital marketing aspirants.

Sai Kiran Reddy, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting session with Sai Kiran Reddy, DSIM’s Ex-trainee and ‘Business Associate’ at ‘Accenture’. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to get his first job at ‘Accenture’.

Q1. Hi! Welcome to DSIM. Please introduce yourself to our readers…
Ans. Thank you! I have done MBA in Marketing. Further, I attended DSIM’s ADMTP training.
Post training, I got placed at ‘Accenture’ as an ‘Associate- Business Operation’ in ‘Ad Approvals- PLDR’.
Q2.What made you go for digital marketing training?
Ans. Digital marketing offers endless opportunities to grow and accelerate your career. So, I decided to learn it. And, DSIM’s certification makes sure that you catch employers’ eyes.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. Majorly, because of DSIM’s curriculum! There is no short term approach. Realistic and academic learning should go hand in hand; DSIM gives you that.
Q4. How was your learning experience at DSIM?
Ans. Amazing!
New ideas, emerging trends, placement assistance, professional disruptions; you get to know everything about Digital Industry at DSIM.
Q5. Did you find DSIM’s placement department helpful?
Ans. Yes, definitely.
It was Team DSIM that helped me to grab my first job at ‘Accenture’.
Q6. Where would you rate DSIM’s training program, on a scale of 1-10?
Ans. 8.5/10
Q7. Any Message to aspirants…
Ans. Digital Marketing has a lot more to it. It is important that you learn with maximum effectiveness and DSIM makes you do so.
Q8. DSIM in one simple line…
Ans. “DSIM is a boon for digital marketing aspirants.”
Thanks Sai Kiran! It was wonderful talking to you!
Share Button
Advanced
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: