• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM is, undoubtedly the most promising brand in India”- Vaibhav Chauhan

“DSIM is, undoubtedly the most promising brand in India”- Vaibhav Chauhan

27/01/2018
meet-vaibhav-dsim

DSIM has everything to brighten your career.

Vaibhav Chauhan, DSIM Trainee

click here to read interview
 
In our conversation we had Vaibhav Chauhan, DSIM’s Ex-trainee and ‘Officer – Strategic Digital Design’ at Mercury Fabrics. Read on the interview to know how DSIM’s training helped him to start his career in digital marketing.

Q1. Welcome Vaibhav! What has been your qualification and where are you working currently?
Ans. Before learning digital marketing at DSIM, I pursued Bachelor’s in Technology (EC). Earlier, I was working as a Software Engineer at TCS.
Post training, I have joined ‘Mercury Fabrics’ as an ‘Officer – Strategic Digital Design’.
Q2. Great! Why digital marketing?
Ans. India’s digital industry growth has become interesting and surprising and so, the available opportunities. My interest and a desire for professional success drove me towards this stream.
Q3. Why did you choose DSIM among other institutes?
Ans. I always want classroom experience and once I searched online for digital marketing training program that would introduce me to DSIM. While exploring internet, I got to know about DSIM and found it best for my digital marketing training.
Q4. Did you find DSIM’s Placement team helpful?
Ans. Yes, definitely!
Sometimes, you need to be aware of the opportunities available and DSIM makes you do so. I got a job afterward because of DSIM’s placement team and my skills.
Q5. So, how was your training experience at DSIM?
Ans. Great!
DSIM has everything to brighten your career in digital marketing. It brings double boost for digital professionals.
Q6. How would you rate DSIM’s Training program on a scale of 1-10?
Ans. 8.5/10
Q7. Your message to young aspirants…
Ans. “Digital Industry is the place to be, if you are looking to kick-start your career and leave your mark on the world.”
Q8. DSIM in one Line….
Ans. “DSIM is the most promising digital training brand in India.”
Thanks, Vaibhav! It was a pleasure talking to you. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: