• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM is the best place to learn digital marketing.”-Naveen Gowda

“DSIM is the best place to learn digital marketing.”-Naveen Gowda

08/02/2018
meet-naveen-dsim

DSIM is definitely the right choice for my career.

Naveen Gowda, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting conversation with Naveen Gowda, DSIM’s Ex-trainee and Founder of ‘Mint Media Solutions’. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to start his own venture.

Q1. Hi Naveen, please share your qualification and career details.
Ans. I did MBA and have completed digital marketing training at DSIM. Earlier, I worked as a Marketing Manager at ‘Bhuwalka Premier Group’.
And, now, I am the Founder & Managing Director at Mint Media Solutions; an ad agency in Bangalore. Basically, we help real estate people to generate leads.
Q2. Great! What truly made you go for Digital Marketing?
Ans. Earlier, we were outsourcing our digital marketing requirements. My purpose of joining the course is to deal with all the digital marketing things on own.
Q3. And, why DSIM?
Ans. DSIM’s online presence is really good.
The inspiration that drove me was “DSIM’s Remarketing strategy. And, I felt that DSIM offered me exactly what I was looking for.
Q4. How was the journey with DSIM?
Ans. Fantastic!
DSIM’s ADMTP Programme improved my knowledge about digital campaign planning, monitoring, measurement and executions using different tools and techniques.
Q5. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 7.5/10
Q6. How digital marketing training helped you?
Ans. I am running ‘Mint Media Solutions’, and have started to further develop and implement digital marketing strategy based on what I learned from DSIM.
Q7. What would be your message to young digital marketers?
Ans. Digital marketing training takes commitment.
And, DSIM is the best place to learn digital marketing.
Q8. DSIM in one Line….
Ans. “DSIM is definitely the right choice for my career.”
It was really great talking to you Naveen. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: