• Home  / 
  • Interview
  •  /  “Wherever you go, you’ll find DSIM.”- Aayushi Goyal

“Wherever you go, you’ll find DSIM.”- Aayushi Goyal


DSIM serves to trainees very faithfully.

Aayushi Goyal, DSIM Trainee

click here to read interview
An Interview with Aayushi Goyal, DSIM’s Ex-trainee and SEO Executive at ‘Univer Solution’. Read on the interview to know how DSIM helped her to know basic to advanced level of digital marketing.

Q1. Hi Aayushi! Welcome to DSIM. Please talk about some aspect of your education & work life.
Ans. I am pursuing PGDM in Marketing and at present, I am working as an SEO Executive at ‘Univer Solution’.
Q2. Why you chose Digital Marketing?
Ans. I always wanted to work in online marketing but wasn’t aware with how to begin.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. DSIM’s marketing… its superb… wherever you go, you’ll find DSIM.
Q4. How has been your experience with DSIM?
Ans. Superb!
Getting skills from the BEST BRAND always gives you an edge. Thankfully, DSIM has the best and well trained mentors and they make the entire experience a fun journey for trainees.
Q5. Did you find DSIM training placement dept. helpful?
Ans. Yes, it was!
My placement happened through DSIM. I am really grateful to DSIM.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 10?
Ans. 9/10
Q7. Post training, how is your career doing?
Ans. I’m currently employed with Univer Solution and am handing SEO part.
Q8. What would be your message to aspirants?
Ans. I would recommend DSIM’s digital marketing training to people who have genuine interests in learning more about digital marketing.
Q9. Digital Marketing training at DSIM; in fewer words…
Ans. “DSIM serves to trainees very faithfully.”
It was really great talking to you. We wish you all the best for your future.
Share Button
Digital Marketing Training Program
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: