• Home  / 
  • Interview
  •  /  At DSIM, You “Learn Through Actions.”- Saif Khan

At DSIM, You “Learn Through Actions.”- Saif Khan

24/02/2018
meet-saif-dsim

DSIM has the most comprehensive curriculum.

Saif Khan, DSIM Trainee

click here to read interview
 
In our conversation we had Saif Khan, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketer at ‘Voonik’. Read on the interview to know how DSIM’s training helped him to improve his skills and acquire the knowledge that companies look for.

Q1. Welcome Saif! What has been your qualification and where are you working currently?
Ans. Before learning digital marketing at DSIM, I pursued Bachelor’s in Commerce from Bangalore University.
Post training, I have joined ‘Voonik’ as a Digital Marketer, where I am handling Affiliate Marketing and Social Media Marketing.
Q2. Great! Why digital marketing?
Ans. At present, it has become mandate to have digital marketing knowledge and finding DSIM as the best option to learn it, I joined it.
Q3.Why you chose DSIM among several other digital marketing training institutes?
Ans. DSIM has the most comprehensive curriculum, and feedbacks from previous students are enough to let you know where it stands. So, DSIM!
Q4. Saif; how was your training at DSIM?
Ans. Wonderful!
It helped me to boost my knowledge while exploring new areas.
It was a learning experience as DSIM turned me into a marketer.
Q5. How has your career progressed after the training?
Ans. Before training I was in operations and after completion, I am into marketing, handling AFFILIATE AND SOCIAL MEDIA.
Q6. How would you rate DSIM’s Training program on a scale of 1-10?
Ans. 7/10
Q7. Your message to young aspirants….
Ans. Digital marketing training is helpful, resourceful & be sure to take full advantage from it! And, DSIM is the best place to learn it.
Q8. DSIM in one line….
Ans. At DSIM, you “learn through actions.”
Thanks Saif! It was pleasure talking to you. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: