• Home  / 
  • Interview
  •  /  “Need marketing skills, go to DSIM.”- Dhairya Singh

“Need marketing skills, go to DSIM.”- Dhairya Singh

28/02/2018
interview-dhairya-dsim

DSIM’s demo class convinced me to join it.

Dhairya Singh, DSIM Trainee

click here to read interview
 
A candid session with Dhairya Singh, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Speaking Tiger’. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to become a digital marketer.

Q1. Hi Dhairya! We would request you to share your education and job details?
Ans. I did BBA and then, chose digital marketing training at DSIM!
Presently, I am working as a Digital Marketing Executive at ‘Speaking Tiger’.
Q2. Why digital marketing training?
Ans. I always had a passion for digital marketing and it’s a trending field.
My passion to become a digital marketer brought me to DSIM.
Q3.Why Delhi School of Internet Marketing?
Ans. I saw DSIM’s ad on Google and then, started enquiring about its course.
DSIM’s demo class convinced me to join it.
Q4. Did you find DSIM’s placement department helpful?
Ans. Yes, positively!
I got placed by DSIM at ‘Speaking Tiger’.
Here, I am responsible for developing its marketing strategies.
Q5. How your career progressed after training?
Ans. I have my own website digitaldhairya.com and lifeart4all.com, both doing well.
I also work as an Affiliate Marketer and DSIM taught me how to create effective marketing plans.
Q6. Your training experience with DSIM; how was it?
Ans. Utmost beneficial!
Before I joined DSIM, I wasn’t having complete understanding of Digital Marketing.
But, later understood what it is all about. All thanks to DSIM.
Q7. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8.5/10
Q8. What would be your message to young digital marketers?
Ans. I got valued knowledge from DSIM. And, will definitely recommend it to others.
Q9. DSIM for you in one simple sentence….
Ans. “Need marketing skills, go to DSIM.”
It was really great talking to you Dhairya. We wish you all the very best for your future.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo