• Home  / 
  • Interview
  •  /  “I’m working at ‘Advel’, because of DSIM.”- Aradhana Pathak

“I’m working at ‘Advel’, because of DSIM.”- Aradhana Pathak

03/03/2018
meet-aaradhana-dsim

DSIM opens the ways to better & bigger career.

Aradhana Pathak, DSIM Trainee

click here to read interview
 
We had an interesting session with Aradhana Pathak, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Advel’. Read on the complete interview to know how DSIM helped her to learn everything that needed to become a digital marketer starting from basics to expert level.

Q1. Welcome Aradhana! Please introduce yourself to our readers.
Ans. Thank you!
I did MBA in Marketing and completed my digital marketing training at DSIM in 2017.
Earlier, I was working with ‘Wipro Technologies’ as Functional Consultant and after that, I took Sales responsibilities in a startup.
Now, I have joined ‘Advel’ as a Digital Marketing Executive. All thanks to DSIM!
Q2. Tell us, what made you go for Digital Marketing?
Ans. I always had an interested towards Digital Marketing and so, joined DSIM.
Importantly, Digital Marketing has become important for businesses & individuals.
Q3.Did you find career help from DSIM’s Placement Team?
Ans. Yes, absolutely.
I’m working at ‘Advel’, because of DSIM.
Q4. Why you decided to join DSIM?
Ans. A friend of mine had done the training from DSIM, he recommended DSIM’s course and apart from that DSIM’s positive feedback inspire me to join DSIM.
Q5. How was your entire journey with DSIM?
Ans. Wonderful!
DSIM’s training helps you bring better outcomes. You learn how to run digital campaigns and understand aspects behind the strategies.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. What would you say to individuals stepping into Digital Industry?
Ans. Keep informing yourself. Digital space is such a field where new updates keep on coming and DSIM helps you as being a quickly developing power in today’s world of marketing.
Q8. DSIM in one line…
Ans. “DSIM opens the ways to better & bigger career.”
It was great talking to you Aradhana. We wish you a great luck!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo