• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM provides plenty of job opportunities.”- Ankita Soni

“DSIM provides plenty of job opportunities.”- Ankita Soni

04/04/2018
meet-ankita-dsim

DSIM provides excellent Digital Marketing training.

Ankita Soni, DSIM Trainee

click here to read interview
 
We had an interesting session with Ankita Soni, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Intern at ‘JWT Advertising’. Read on the complete interview to know how DSIM helped her to shape her career in digital marketing.

Q1. Welcome Ankita! Tell us in a nutshell about your education?
Ans. Thank you for having me here! I did BBA and later on, pursued digital marketing training at DSIM.
Currently, I am working as a Digital Marketing Intern at JWT Advertising.
Q2. Why did you choose Digital Marketing?
Ans. I wanted to explore digital marketing sphere. And, so, decided to join DSIM’s course.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. I searched digital marketing training institutes on the web. And, finally, joined digital marketing course at DSIM seeing it on top.
Q4. Did you find career backing from DSIM’s Placement Team?
Ans. Yes, of course!
DSIM provides excellent Digital Marketing training with great practical exposure and job assistance.
I got this opportunity at JWT, because of DSIM.
Q5. How was your journey with DSIM?
Ans. Great!
I really enjoyed the practical aspects here. I got to learn several new things proven to be of great worth in my present job role.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. Your message to trainees at DSIM….
Ans. DSIM gives thorough knowledge about digital marketing and backs you whole heartedly in getting a good start. So, go ahead!
Q8. DSIM in one Line….
Ans. “DSIM provides plenty of job opportunities.”
Thanks Ankita! It was a pleasure talking to you; have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: