• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM’s training is best in all aspects.”- Abhin A S

“DSIM’s training is best in all aspects.”- Abhin A S

11/04/2018
meet-abhin-dsim

DSIM doesn’t make any compromise while training.

Abhin A S, DSIM Trainee

click here to read interview
 
A conversation with Abhin A S, DSIM’s Ex-trainee & a Digital Marketing Professional at Sriram’s IAS, New Delhi. Read on the complete interview to know DSIM’s contribution towards his success.

Q1. Hi Abhin!!! Let’s begin with your education & work details.
Ans. Hello! I did Mechanical Engineering from CUSAT, Kerala. And then, digital marketing training at DSIM.
Currently, I am working as a digital marketer at Sriram’s IAS.
Q2. Why you chose DSIM over other digital marketing schools in Delhi?
Ans. I found many of my friends doing great in their career post DSIM’s training.
Their recommendations stirred me to go for DSIM.
Q3. How was your journey with DSIM, your view please?
Ans. DSIM’s training is best in all aspects. It makes you knowledgeable and so, you grow excelling in your career.
Q4. How much rating you will provide DSIM on scale of 1-10?
Ans. 9/10
Q5. So, what are your future plans?
Ans. I’ll continue as a marketing professional. I want to gain extended experience.
Q6. Did you find DSIM’s training helpful?
Ans. Yes, of course!
Before joining DSIM, I had zero knowledge. Now, I am confident enough to work as a digital marketer.
Q7. Any Message to DSIM’s trainees…
Ans. Yes, a suggestion. Guys, if you are looking for career-centric training, go with DSIM.
Wish you all the best!
Q8. DSIM in one Line….
Ans. “DSIM doesn’t make any compromise while training.”
Thanks Abhin A S! It was a great talking to you; wish you all the best for your future.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo