• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM gives you 100% Job placement.”- Nikhil Khanna

“DSIM gives you 100% Job placement.”- Nikhil Khanna

14/04/2018
meet-nikhil-dsim

DSIM has the best rating among various institutes.

Nikhil Khanna, DSIM Trainee

click here to read interview
 
We had an interesting session with Nikhil Khanna, DSIM’s Ex-trainee and Associate- Digital Marketing at ‘Sapient’. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to understand the various shades of Digital Marketing.

Q1. Hi Nikhil! Welcome to DSIM. It would be great you introduce yourself to our readers.
Ans. I did MBA and have recently completed my digital marketing training at DSIM.
Post DSIM’s training, I have joined ‘Sapient’ as an Associate- Digital Marketing.
Q2. Why you chose Digital Marketing?
Ans. Digital marketing really excites me. In MBA, I had an introductory class with digital marketing. Now, because of DSIM, I got to know the whole lot.
Q3. Why did you choose DSIM to pursue training?
Ans. When going through the ratings of digital marketing institute, I found DSIM having the best of it. So, decided to join it.
Q4. Did you find job assistance from DSIM’s Placement department?
Ans. DSIM gives you100% Job placement.
Their placement cell helps you informing about a lot of opportunities and assists you thoroughly.
Q5. How has been the experience of becoming a DSIM’s trainee?
Ans. Really nice!
The training offers practical insights on how Digital Marketing works in the Corporate World.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 10?
Ans. 8/10
Q7. What are your future plans?
Ans. Current, I am working in Sapient and for a couple of years want to gain professional experience.
After that, I have plans to begin my own venture.
Q8. What would be your message to beginners in the industry?
Ans. DSIM is a place for you! Its training helps you to gain rich knowledge and build your own professional network.
Q9. DSIM in one line…
Ans. “DSIM turns individuals into marketers.”
It was really great talking to you Nikhil. We wish you all the best for your future.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo