• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM helped me develop career-focused skills.”-Abhishek Kapoor

“DSIM helped me develop career-focused skills.”-Abhishek Kapoor

21/04/2018
meet-abhishek-dsim

It’s been an opportunity to be at DSIM.

Abhishek Kapoor, DSIM Trainee

click here to read interview
 
In our candid conversation, we had Abhishek Kapoor, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketer at ‘Value4Brand’. Read on the entire post to know how DSIM helped him to expand his knowledge.

Q1. Hi Abhishek, please share your education and work details.
Ans. I am pursuing B.com and have 2+ years of experience in Sales.
And, I am currently working with ‘Value4Brand’ as a Digital Marketer.
DSIM placed me here at ‘Value4Brand’.
Q2. Why you chose digital marketing as a career?
Ans. In long run, I want to run my own venture and so, decided to learn entrepreneurship skills. And, DSIM teaches you that in a best way.
Q3. Why Delhi School of Internet Marketing?
Ans. I was looking for digital marketing institute and found DSIM as the best choice.
Q4. Did you find DSIM’s placement dept. helpful?
Ans. 100%
DSIM helped me develop career-focused skills. And, the placement was done by DSIM too.
Q5. Your experience with DSIM; your insights….
Ans. Great!
DSIM encourages you learn through live projects and so, the knowledge gained remains forever with you.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. What would be your message to young fellows looking forward to digital marketing career?
Ans. Don’t stop learning! Understand your strengths & interests and head accordingly.
Q8. DSIM in one Line….
Ans. “It’s been an opportunity to be at DSIM.”
Thanks Abhishek! It was great talking to you, have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo