• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM placement helped me secure job.”-Sahil Sorot

“DSIM placement helped me secure job.”-Sahil Sorot

28/04/2018
meet-sahil-dsim

DSIM finds the marketer in you.

Sahil Sorot, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting session with Sahil Sorot, DSIM’s Ex-trainee and ‘Digital Marketing Executive’ at ‘Logicsoft’. Read on the post to know how DSIM’s training helped him to upgrade his knowledge and skills.

Q1. Hi Sahil! Welcome to DSIM. Please introduce yourself to our readers.
Ans. I am pursuing MBA (Distance) and in recent times, completed digital marketing training at DSIM.
Presently, I am working as a Digital Marketing Executive at ‘Logicsoft’.
Q2. Why have you chosen digital marketing?
Ans. Higher salaries, secured job profiles and broad goals are some of the benefits of digital marketing. So, I chose it.
Q3. Why did you choose digital marketing training at DSIM?
Ans. I short-listed several institutes but finally chose DSIM; as it offered flexibility, opportunities and had broad curriculum.
Q4. Did DSIM placement help you take this offer?
Ans. Yes!
The placement department offered great help. They took the right initiative and helped me secure job position with handsome salary at Logicsoft.
Q5. How was your experience with DSIM?
Ans. Great
DSIM trainers are amenable and assist you thoroughly. Also, the standard assignments give you prized knowledge.
Q6. Where would you place DSIM’s training program, on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. Post training, how has your career progressed?
Ans. Instantly after completing my course, I got a job at ‘Logicsofts’ as a Digital Marketing Executive. And, now, every day, slowly & gradually I am growing in my career.
Q8. What would be your message to aspirants?
Ans. Be prepared, and gain real-life experiences. You’ll become experienced for a job role which will be in superior demand in coming years.
Q9. DSIM’s training for you….
Ans. “DSIM finds the marketer in you.”
Thanks, Sahil! It was a pleasure talking to you.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo