• Home  / 
  • Interview
  •  /  “I would definitely give 9/10 to DSIM’s training.”- Karan Singh

“I would definitely give 9/10 to DSIM’s training.”- Karan Singh

02/05/2018
meet-karan-dsim

At DSIM, I learnt from industry leaders.

Karan Singh, DSIM Trainee

click here to read interview
 
Meet Karan Singh, DSIM’s Ex-trainee and a Digital Marketing Executive at Eventum. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to learn digital marketing from industry leaders.

Q1. Hi Karan, let us know your educational and professional details?
Ans. I did B.Tech (Mechanical). After digital marketing training at DSIM, I have joined ‘Eventum’ as a Digital Marketing Executive.
Q2. What made you go for digital marketing training?
Ans. I have always been passionate of Digital Marketing. I had studied digital marketing for short-time and later on, decided to discover it in detail.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. At DSIM, I learnt from industry leaders. I researched a lot about digital marketing institutes and found DSIM as the best.
Q4. Did you find DSIM’s Placement Dept cooperative?
Ans. Yes, DSIM’s placement dept. played an involved role in my career debut.
Q5. How was your learning experience at DSIM?
Ans. Great!
I feel elated with my decision to study at DSIM. Here, you get skill & specialism in the subject.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. I would definitely give 9/10 to DSIM’s training.
Q7. Your message to young marketers…
Ans. On completing your course, find the area you seek maximum interest about and efforts to grow in there.
Q8. DSIM in one Line….
Ans. “DSIM gives you the step-by-step tactics to become a marketer.”
Thank you Karan! It’s really great talking to you. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: