• Home  / 
  • Interview
  •  /  “Really Impressed with DSIM’s Trainers, they are Best.”- Pavneet Kaur

“Really Impressed with DSIM’s Trainers, they are Best.”- Pavneet Kaur

07/05/2018
meet-pavneet-kaur-dsim

DSIM’s in-class training is so good.

Pavneet Kaur, DSIM Trainee

click here to read interview
 
In our conversation we had Pavneet Kaur, DSIM’s Ex-trainee and a Social Media Executive at Shivam Polymers. Read on the interview to know how DSIM’s training helped her to know about the capacities of Digital Marketing.

Q1. Welcome Pavneet! What has been your education and where are you working currently?
Ans. Before learning digital marketing at DSIM, I pursued Masters in Polytechnic Science.
Post DSIM’s training, I have joined ‘Shivam Polymers’ as a Social Media Executive.
Q2. Great! Why digital marketing?
Ans. This stream has a practical career approach and I always found it interesting as a career choice.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. I found DSIM as #1 institute in digital marketing. It has gotten 8.5/10 ranking. It’s better to learn from the best.
Also, I was super impressed with the demo classes and so, decided to choose DSIM.
Q4. Did DSIM’s placement dept. help you grab this offer?
Ans. Yes, indeed!
I am thankful to DSIM’s placement dept. for their support. Now I’ve started working in a reputed company.
Q5. How’s your career progressed after completion of the course?
Ans. ADMTP at DSIM has made me aware of new career possibilities and I could indeed experience the everyday growth of mine. Thank you, DSIM.
Q6. How has been your experience at DSIM?
Ans. Fantastic!
I really enjoyed being part of DSIM.
DSIM’s in-class training is so good. I am really impressed with DSIM’s trainers, they are best.
Q7. How would you rate DSIM’s Training program on a scale of 1-10?
Ans. 8.5/10
Q8. Your message to young digital marketing aspirants…
Ans. Please don’t think much, go for DSIM. They will shape your career for sure.
Q9. DSIM in one line….
Ans. “DSIM offers truly personalized training.”
Thanks, Pavneet! It was a pleasure talking to you.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: