• Home  / 
  • Interview
  •  /  “To all the confused minds out there, go for DSIM.”- Nitin Prakash

“To all the confused minds out there, go for DSIM.”- Nitin Prakash

09/05/2018
meet-nitin-dsim

DSIM has the best reviews.

Nitin Prakash, DSIM Trainee

click here to read interview
 
An interesting conversation with Nitin Prakash, DSIM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at ‘Vidza Technologies Pvt. Ltd’. Read on the complete interview to know how DSIM led him to explore different avenues and learn the most.

Q1. Hi Nitin! We would request you to share your qualification and job details?
Ans. I did B.Com; later on joined DSIM to learn digital marketing.
Currently, I am working at ‘Vidza Technologies Pvt. Ltd’ as a Digital Marketing Executive.
Q2. What inspired you to go for digital marketing?
Ans. As a Career, Digital Marketing is a career with excellent long-term prospects. It is a job where every day is different for you and requires passion to succeed.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. After finding info on Digital Marketing institutes, I chose DSIM. It has the best reviews and is the most popular institute amongst professionals.
Q4. How was your journey with DSIM?
Ans. Best!
DSIM has offered expertise and connected me to the authentic digital world.
The journey was full of learning.
Q5. Did you find DSIM’s placement supportive?
Ans. Yes, definitely!
They help you choose not a job, but a profession.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. 8/10
Q7. Your message to students looking forward to become a digital marketer…
Ans. If you’re really serious about it, digital marketing can do wonders to your career and take you places.
Q8. DSIM in one line….
Ans. “To all the confused minds out there, go for DSIM.”
It was really great talking to you Nitin. Have a great career ahead!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo