• Home  / 
  • Interview
  •  /  “Join DSIM’s Training Program, it’s best.”- Pranay Satyam

“Join DSIM’s Training Program, it’s best.”- Pranay Satyam

19/05/2018
meet-pranay-dsim

DSIM has out of the box ideas to prepare.

Pranay Satyam, DSIM Trainee

click here to read interview
 
We interacted with Pranay Satyam, DSIM’s Ex-Trainee and Digital Marketing Intern at Zybsko, Noida. He shared his wonderful experiences and we’re glad to bring it to you.

Q1. Pranay, we would like to know your qualification and work experience at first?
Ans.  I am a Mass Communication graduate and currently working as a digital marketing intern at Zybsko.
Q2. Why did you choose digital marketing as a career?
Ans. Mass Comm. Background had already informed me of Digital Marketing scopes and seeing the possibilities. I decided to step into.
Q3. Why You Choose DSIM only?
Ans.  I had attended a few demo classes at different institutes and found that. DSIM offers the best demo.
Q4. Did you find DSIM’s training program & placement helpful for you?
Ans. Definitely!!!
I found these two areas as DSIM’s core strengths. The program was very much effective and the placement depart. made best effort to help me get a job.
Q5. Please share your experience with DSIM.
Ans. I had a superb learning experience at DSIM. It was a knowledge-driven experience. The live projects helped me gain practical knowledge.
Q6. How much would you rate DSIM’s training program on the scale of 1-10?
Ans. I would give 9.
Q7. What advantages you see in digital marketing?
Ans. Digital is the present and the future too. Today, if you’re an expert digital marketer, the world is yours.
Q8. Any message for digital marketing fellows…
Ans. To become a digital marketing expert, join DSIM’s digital marketing training program, it’s best.
Q9. Would like to say something about DSIM in one line.
Ans. “DSIM has out of the box ideas to prepare; it’s simply outstanding.”
Thanks, Pranay! It was a pleasure talking to you.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: