• Home  / 
  • Interview
  •  /  “To DSIM’s Trainers I’ll give 10/10.”- Vivek Narayan

“To DSIM’s Trainers I’ll give 10/10.”- Vivek Narayan

23/05/2018
meet-vivek-dsim

Thinking of a digital marketing career in India? DSIM is the right place.

Vivek Narayan, DSIM Trainee

click here to read interview
 
We had an interesting session with Vivek Narayan, DSIM’s Ex-trainee and Freelancer. Read on the complete interview to know how DSIM helped him to get on the path of success in the best way possible.

Q1. Welcome, Vivek! Please introduce yourself to our readers.
Ans. I am a B.Tech Graduate in CS and recently completed my digital marketing training at DSIM.
Earlier, I was working as an SEO Executive at Printers TECH. I worked there for almost 6 months. Now, I am working as a Freelancer.
Q2. Tell us, what made you go for Digital Marketing?
Ans. I was passionate about marketing and believed digital was the way to go. So, I joined digital marketing training.
Q3. WWhy you decided to join DSIM?
Ans. I attended DSIM demo, it was very impressive. DSIM’s course covers all modules of digital marketing. And, the fact helped me decide.
Q4. How was your entire journey with DSIM?
Ans. Excellent!
Trainers at DSIM are really helpful. I am getting their assistance even after completing my training.
Q5. How is Digital Marketing helping in your career?
Ans. Digital Marketing is a progressive field. Here, even as a freelancer, you can earn huge. I am also doing this.
Q6. How would you rate DSIM’s training program on a scale of 1-10?
Ans. To DSIM’s course I’ll give 8/10 and to DSIM’s Trainers I’ll give 10/10.
Q7. What would you say to individuals stepping into Digital Industry?
Ans. Keep on learning & understanding new things. DSIM’s course is short-term yet offers you long-term benefits. Go for it.
Q8. DSIM in one line…
Ans. “Thinking of a digital marketing career in India? DSIM is the right place.”
It was great talking to you Vivek. We wish you a great luck!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo