• Home  / 
  • Interview
  •  /  “Trainers are perfect and training is excellent.”- Gagan Chadha

“Trainers are perfect and training is excellent.”- Gagan Chadha

26/05/2018
meet-gagan-dsim

DSIM has cogent marketing strategies.

Gagan Chadha, DSIM Trainee

click here to read interview
 
It was a candid experience talking to Gagan Chadha, DSIM Ex-Trainee and Sales Head at “Travel2Agent”. He has shared some notable views on his experiences while taking digital marketing training at DSIM.

Q1. Hello Gagan, please hare your qualification and work experiences?
Ans.  I have pursued BCA and right now I am working with Travel2Agent as Sales Head. Apart from this, I have worked with other organizations too.
Q2. Why did you go for digital marketing training?
Ans. As serving travel & tourism sector for years, I understood digital marketing paybacks. It is remarkably helping us grow exponentially.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans.  Choosing DSIM over others had only one reason; its cogent marketing strategies.
Handling sales, I was really inspired with DSIM’s approach towards training.
Q4. Did you find DSIM’s training program helpful for you?
Ans. Definitely!!!
I am helping my organization’s business get bigger and DSIM owes the credit.
Q5. Please share your experience with DSIM…
Ans. I had a superb training experience!
I found academic environment very much inspiring, trainers were supportive and helpful.
Q6. How much you would like to rate DSIM on scale of 1-10?
Ans. 9/10
Q7. What benefits you see in digital marketing?
Ans. Everyone should learn digital marketing.
This is not only job-oriented, yet helps you earn as a freelancer/ to become an entrepreneur.
Q8. Would you like to give any message to your digital fellows?
Ans.  “To my friends, join DSIM.”
You will certainly have great advantages from the training.
I would suggest you to go & grab the opportunity.
Q9. What would you like to say about DSIM in one line?
Ans. “Trainers are perfect and training is excellent.”
Thanks, Gagan! It was a pleasure talking to you.
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment:


Call Us
Free Demo