• Home  / 
  • Interview
  •  /  “DSIM has good placements & good facilities.”- Mandip Singh

“DSIM has good placements & good facilities.”- Mandip Singh

02/06/2018
meet-mandip-dsim

DSIM is the right institute to learn digital marketing.

Mandip Singh, DSIM Trainee

click here to read interview
 
It was an interesting session with Mandip Singh, Ex-DSIM-Trainee and a freelance photographer who answered several questions and shared wonderful experiences.

Q1. Hello Mandip, please share your qualification and experience.
Ans. Thank you for offering this opportunity! I have pursued graduation from Shri Tegh Bahadur Khalsa College, DU and I am into photography now.
Q2. Why did you go for digital marketing training?
Ans. Ans. Digital marketing is completely a career-driven field where lots of job opportunities are there, so I decided to join digital marketing training.
Q3. Why did you choose DSIM?
Ans. DSIM is India’s First Digital Marketing Training Institute and I’ve also seen many friends getting training from there. It all encouraged me to join DSIM.
Q4. Did you find DSIM’s training program helpful for you?
Ans. DSIM’s training was amazing and trainers were really good. It has good placements and good facilities.
Q5. How much you would like to rate DSIM on scale of 1-10?
Ans. 7/10
Q6. What benefits you see in digital marketing?
Ans. This is an era of digitalization and everyone is going for digital implications, thus it opens scope for everyone. I got training to widen my horizon.
Q7. Would you like to give any message to your digital fellows?
Ans. You should focus on digital marketing as a long-term career as they are needed in every industry.
Q8. What would you like to say about DSIM in one line?
Ans. “DSIM is the right institute to learn digital marketing.”
Thanks, Mandip! It was wonderful talking to you!
Share Button
Masters in
Digital Marketing
for professionals & job seekers
Learn how to market a business online just like experts & agencies do it.
Learn from real practitioners not just trainers.

Watch DSIM Trainees Celebrating Last Day of Batch

Watch Demo

Leave a comment: